Ce costume de baie se poarta vara asta?

Promotii valabile astazi, 26 mai 2018:
Rochii, Pantofi dama, Genti dama, Pantaloni dama


Costum baie retro Marilyn Monroe

Suntem in plin sezon estival, strandurile sunt pline iar marea si-a incalzit deja valurile pentru a ne primi. In conditiile astea costumul de baie devine unul dintre cele mai importante accesorii iar alegerea lui este foarte importanta pentru ca orice femeie – doamna sau domnisoara – doreste sa arate impecabil atunci cand cea mai mare a corpului sau este expusa. Amintiti-va, niciodata nu aratati lumii atat de mult ca atunci cand sunteti la plaja!

Costum baie retro Marylin Monroe

In imagine Marylin Monroe – defineste stilul retro de astazi

Dar ce se poarta, ce costum va trebui ales pentru a fi cat mai in trend si mai ales pentru a nu pica in penibil? Marele avantaj este ca nu se poarta neaparat ceva anume ci, dupa cum veti vedea, o gama foarte larga de modele vor fi anul acesta in trend.

In primul rand se vor purta culorile neutre. Culorile care vor contrasta cu agitatia verii si vor crea o unda de romantism si mister. Fie ca este vorba de alb si negru sau de culori pale, costumele de baie de culori neutre vor fi anul acesta pe plaja.

Costume baie Black Wave

 

Pentru a demonstra varietatea, in al doilea rand se vor purta culorile neon si culorile stralucitoare sau foarte vii. Stridente, acestea atrag atentia prin simpla lor prezenta si asugura certitudinea ca formele tale nu vor trece neobservate.

Costume de baie Purple Pink

Cea de-a treia tendinta are in prim plan combinatiile cromatice. Acestea pot fi asortate sau surprinzatoare. Combinatiile asortate vor sugera armonia iar cele surprinzatoare, intre culori neutre sau pale si culori vii sau chiar neon vor avea scopul de a atrage atentia.

Costume de baie Cassidy

Croiala este si ea importanta iar aici tendintele au evoluat mult mai mult.

Daca in anii trecuti inca se purtau costumele de baie foarte indraznete, cu snururi subtiri, cu slipuri si sutiene minimaliste, anul acesta acestea vor fi foarte rare pe plaja. Pentru amatoarele acestor modele nu este neaparat o veste rea, asta insemnand ca vor iesi mai usor in evidenta.

Costume de baie Summer Stripe

Vara acesta se va observa o accentuare a tendintelor retro, atat prin colorit cat si prin croiala. Asteptati-va sa vedeti inclisiv costume de baie cu talii foarte inalte, sutiene cu bata lata sau cu cupele incretite. Chiar daca sunt inspirate din perioade diferite, toate acestea isi au originea in moda vremurilor de mult apuse si creeaza cu succes misterul care, trebuie sa recunoastem, poate valora mai mult decat erotismul…

Costume de baie Alcina

Normalitatea si intoarcerea la origini vor fi cele doua elemente principale care vor domina tendintele. Fara intarituri, cupe alungite sau foarte discret  croite, forme line, naturalete.

Am spus mai sus ca nu vor mai fi la moda costumele cu snur… Ei na! Cum sa nu fie? Vor fi, doar ca snururile si vor muta pe coapse si la sutien, iar efectul va fi mai mult decat multumitor. Nu credeti? Priviti!

Costume de baie Yummy Black

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod cyBOHU cu copy-paste in casuta de jos: