Sfarsitul unei saptamani speciale pentru doamne

Promotii valabile astazi, 26 mai 2018:
Rochii, Pantofi dama, Genti dama, Pantaloni dama


Rochie la 29 de lei

Iata ca a fost o saptamana speciala de shopping online pentru doamne, dupa ce mai multe magazine au luat decizia ca acum, la inceputul toamnei, sa faca reducerile de stocuti pentru imbracamintea si incaltamintea de vara. Si cum proverbul iarna car si vara sanie se dovedeste din ce in ce mai util, doamnele nu au ezitat sa profite de promotiile oferite.

Cele mai mari reduceri au fost oferite de Kurtmann, acestia oferind o reducere fixa de 70% la peste 1000 de produse din categoriile accesorii, bluze, pantaloni si tricouri. Acum stocurile s-au cam epuizat dar campania este inca activa.

Cel de-al doilea eveniment notabil de shopping, probabil si cel mai mare al saptamanii, este organizat de eMag, astazi fiind ultima zi si este editia Stock Busters din acesta luna. Pe langa obisnuitele rediceri la electronice electrocasnice si IT, marele retailer a oferit o serie de reduceri la o gama foarte variata de produse din categoriile fashion si sport.

Reduceri

Succesul campaniei a fost asigurat de gama foarte diversificata de produse oferite la promotie, gasindu-se rochii cu reduceri de peste 75%, pantaloni cu reduceri de peste 85%, bluze si tricouri cu reduceri de peste 75%, incaltaminte cu reduceri de peste 55% si accesorii cu reduceri de peste 50%.

De asemenea s-au oferit reduceri substantiale la produsele pentru copii care faceau deja parte din campania Back to school, dar si la echipamente sportive.

Privind pe ansamblu, constatam ca eMag a oferit cele mai mari reduceri la produsele din categoria fashion, in celelalte categorii reducerile depasind rar 40% din valoarea produselor.

Astazi este ultima zi a promotiei Stock Busters si daca nu ati vazut inca ofertele va invit sa o faceti acum. Nimanui nu-i strica un tricou cu 12 Lei sau o rochie cu 39 de lei. Si nu e gluma, astea sunt preturile…

Dar saptamana inca nu s-a terminat. Sa vedem ce ne mai aduce weekend-ul, poate reuseste in oarecare masura sa compenseze vremea capricioasa…

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod d7HdZo cu copy-paste in casuta de jos: